Antena Radio Kruševac

Horoskop

Horoskop za 8. Oktobar 2022

Antena | 8. October 2022.
04102022

OVAN (21. mart-19. april) ****
Iako dan može da počne sa pospanom vibracijom, uskoro ćete početi da se osećate osveženo i uzvišeno. Ova kosmička klima će doneti dodatnu sreću u vašem pravcu, tako da nemojte biti iznenađeni ako vaše bogatstvo počne da raste.
BIK (20. april-20. maj) ***
Nemojte se iznenaditi ako vas danas probudi neki sočni trač. Ove vibracije mogu izazvati dramu u vašem društvenom krugu. Srećom, vibracija će vam pomoći da se povežete i proširite svoje veze, tako da se ne plašite da kontaktirate.
BLIZANCI (21. maj-21. jun) ****
Možda će vam biti teško da održavate granice. Vibra će energizirati vaše telo i um dok vas dovodi u raspoloženje za druženje. Okupite trupe za subotnji ručak, održavajući atmosferu uzbudljivom pokretanjem nejasnih tema.
RAK (22. jun-22. jul) ***
Dajte sebi prostor za mir i tišinu posredovanja ovog jutra. Ove vibracije su savršene za komunikaciju sa drugom stranom i emocionalno lečenje. Međutim, atmosfera će stvoriti ozbiljniju i bržu atmosferu.
LAV (23. jul-22. avgust) ***
Odvojite trenutak za tihu meditaciju i introspekciju kada se probudite. Ovaj dan je savršen za otpuštanje. Vaša aura će imati koristi od dodatnog sjaja. To će pojačati vašu intuiciju, sreću i veštine ispoljavanja.
DEVICA (23. avgust-22. septembar) ****
Čudni snovi bi vas mogli ostaviti da se bacate i okrećete u ranim satima. Nemojte se osećati krivim zbog spavanja ako se osećate tako skloni, smatrajući da je to vaš prvi čin brige o sebi ovog vikenda. Srećom, vaša izdržljivost će se povećati.
VAGA (23. septembar-22. oktobar) ***
Vaša psiha može zaprašiti neke prilično oštre snove. Srećom, vibracija će se značajno povećati do sredine jutra, dajući vam priliku da povratite harmoniju u svom srcu. Ovaj dan je odlično vreme da date prioritet svom ljubavnom životu.
ŠKORPION (23. oktobar-21. novembar) ***
Današnje vibracije su savršene za uzvišeni pristup životu. Ali to će vas uskoro staviti u produktivniji i proaktivniji prostor. Iskoristite ovu energiju da biste dobili prednost na dnevnom redu za vikend, posebno kada su u pitanju kućni poslovi.
STRELAC (22. novembar-21. decembar) ***
Jutros ćete se osećati prijatno i mirno u svom krevetu. Srećom, do sredine jutra ćete početi da vraćate svoju bujnost, podstičući vas da izađete i zabavite se. Ovo postavljanje svetla će pokrenuti vašu avanturističku stranu.
JARAC (22. decembar-19. januar) ****
Vaš um može ostati u carstvima snova nakon što ste se već probudili. Koristite ovu energiju kao izgovor da s lakoćom pristupite jutru. Koristite današnje postavljanje svetiljki kao motivaciju da oživite atmosferu svog prostora.
VODOLIJA (20. januar-18. februar) ***
Vašem telu će možda trebati dodatni odmor danas. To će vam vratiti motivaciju i prirodno brzu pamet. Veliki ideali će vam doći danas popodne, dok vas univerzum tera da sanjate. Ove vibracije su takođe savršene za korišćenje vašeg glasa.
RIBE (19. februar-20. mart) ***
Nemojte se osećati krivim ako danas želite da se odvojite od svojih obaveza. Ova sjajna promena će vas dovesti u raspoloženje za vaše omiljene ležerne aktivnosti, tako da se nemojte osećati krivim što se izležavate u svojim omiljenim PJ-ima.

Written by Antena

  • play_circle_filled

    037
    antena

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play